om att bo

 
Vi har fått nys om en ny lägenhet. En tvåa på 47 kvadrat, tänk er både våran rikriga säng och till och med en soffa skulle få plats. Ska titta på den ikväll och det är svårt att inte längta dit. Ett stort men är dock att det är en andrahandslägenhet, just nu bor vi ju i första hand. 28 kvm är ju dock för litet för två stycket, i alla fall om man nu ska bo här i mer än fyra år till. Sedan är hyran väldigt dyr med tanke på storleken, då det är en studentlägenhet (de enda lägenheterna som går att få utan köpoäng) är priset uppressat.
 
Vi får se efter ikväll helt enkelt! Tänkte vi kunde kolla på hur det ser ut i lägenheten vi bor i just nu i alla fall. Vi börjar med hur den såg ut när Moa var och kollade på den i juli.
 
Begiega, fläckiga väggar och allmänt deprimerande.
Nu har vi vita, fräscha väggar, flyttat ner alla äckliga möbler som "ingår" i hyran i källaren och betydligt mysigare. Hade jag bott själv hade jag inte haft något emot att stanna (förutom hyran då kanske). Trivs riktigt bra och tycker vi fått till inredning och funktionalitet riktigt bra efter förutsättningarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0