jag ska flytta till de norrbottniska fjällen

Har inte skrivit det rätt ut eftersom jag inte visste hur allt skulle bli... Men!!!! Som sagt var jag i Kiruna förra veckan och detta var inte enbart i nöjessyfte utan jag var faktiskt även på arbetsintervju på ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Och idag... idag  väcktes jag av ett samtal som resulterade i att jag när jag lagt på tackat ja till ett jobb som receptionist i "Adventure Desk" på ishotellet!!

Sedan tidigare har jag ju också tackat ja till ett jobb som skidshopsbiträde i Sälen, som jag nu alltså måste tacka nej till. Lite därför jag inte velat prata så mycket om Kiruna, det har känts dumt mot arbetsgivarna på något vis. Nu när jag (tror) jag bestämt mig känns det dock HELT SJUKT FANTASTISKT BRA!!!!! Har haft siktet inställt på Kiruna under sommarmånaderna och att det blev en avstickare med Sälen har ändå känns jättebra det också, men still... Så jävla kul när man riktar in sig på en sak, gör sitt bästa och faktiskt går i mål med det också!

Om själva jobbet då! Det är inte ett traditionellt hotellreceptionistjobb utan en separat reception där alla hotellets olika aktiviteter bokas, så som skoterturer, älgsafaris, norrskensutlykter, hundspannsresor osv. Jag och två andra nyanställda tjejer ska husera bakom den disken. Dessutom sa Carina, som är ansvarig för denna del av hotellet, att det kan komma att bli en del medhjälpning vid turerna. Även om guidningsbiten inte kommer bli så stor var nog detta som gjorde att jag till sist bestämde mig för Jukkasjärvi, för det har inte varit ett lätt val, inte alls. Men att få se hotellet byggas upp, träffa mycket internationella gäster och faktiskt också få vara lite utomhus vägde ändå tyngre. 

Mellan den 27 november och 31 mars ska jag alltså bosätta mig i en liten by i Norrbotten med 550 invånare. Men som min föredetta svenskalärare på Sandö som varit en av mina referenser sa; "Du är ju van att bo i glesbygden ;)" 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0